Kontakt podaci
Telefon: | 01/4605 016 |
Email: | mbadanjak@pbf.hr |
Email: | marija.badanjak.sabolovic@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Kabinet za procese pripreme hrane,1. kat/74
Školovanje: | |||
Ustanova | Tema | Godina | |
Diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu |
Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve | 2006 |
Doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu |
Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske | 2014 |
Zaposlenje: | |||
Zvanje | Ustanova | Godina | |
Znanstveni novak-asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2007 | |
Poslijedoktorand | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilište u Zagrebu |
2014- |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje):
University of Technology, Gdansk, Poljska (Training School "Food digestion and human health", 22.-26.04.2013.)
University of Turin, Faculty of Pharmacy, V.Pietro Giuria 9, Torino, 30.4.2010-30.10.2010.
Nagrade i priznanja:
Nagrada Fakulteta za objavljen znanstveni rad u najbolje rangiranom časopisu u području Nutricionizma u 2020. godini
Potpora Biotehničke zaklade Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za 2013. godinu
Stipendija Hrvatske zaklade za znanost, 2010.