Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 30 |
A | Auditorne vježbe | - |
L | Laboratorijske vježbe | - |
PK | Vježbe u praktikumu | - |
S | Seminar | 30 |
T | Terenske vježbe | - |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
obavijest NH vjezbe | 12,45 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
nastavni materijal | 2,75 MB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | nastavni materijal i predavanja |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | European Commission, 1997. Regulation (EC) No 258/97 of the European Parliament and of the Council of 27 January 1997 concerning novel foods and novel food ingredients. European Commission, Brussel. Official Journal of the European Communities. L43. |
2. | International Life Sciences Institute, 2003. The safety assessment of novel foods and concepts to determine their safety in use. ILSI Press, Brussels. ILSI Europe Report Series. |
3. | UREDBA (EU) 2015/2283 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA o novoj hrani |