Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 45 |
A | Auditorne vježbe | - |
L | Laboratorijske vježbe | 16 |
PK | Vježbe u praktikumu | - |
S | Seminar | 15 |
T | Terenske vježbe | 21 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Pravila za ispit | 25,50 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
obavijest o početku predavanja | 26,99 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | V. Lelas: Procesi pripreme hrane (2008) |
2. | M.C. Spears : Food Service Organizations (2012) |
3 | F. Lawson: Principles of Catering Design (1987) |