Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 016 |
Telefaks: | + 385 1 4836 072 |
Email: | srimac@pbf.hr |
Email: | suzana.rimac.brncic@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Kabinet za procese pripreme hrane, I kat soba 74
Prema dogovoru
školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Termofizička svojstva svježih i smrznutih desertnih krema | 1995 |
magistrirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Optimiranje procesa prženja pri proizvodnji smrznutog krumpira u obliku štapića | 2001 |
doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Fizikalno-kemijska svojstva proteina sirutke u funkciji različitih postupaka obrade | 2006 |
zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
viša tehnička suradnica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1995-1997 |
mlađa asistentica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1997-2001 |
asistentica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2001-2006 |
viša asistentica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2006-2007 |
docentica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2007-2012 |
izvanredna profesorica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2012-2017 |
redovita profesorica | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2017-2022 |
redovita profesorica u trajnom zvanju | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2022 |
Usavršavanje - tjedan dana i dulje
ustanova | mjesto | godina |
Biotehniška fakulteta Univerza v Ljubljani | Ljubljana, Slovenija | 2012 |
University of Granada | Granada, Španjolska | 2015 |
Nagrade i priznanja:
1. Državna nagrada za znanost za znanstvene novake, 2001
2. Potpora Biotehničke naklade, 2001
3. Nagrada Fakulteta za objavljen rad u najbolje rangiranom časopisu u 2020. godini u području Nutricionizma