Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 30 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | 10 |
S | Seminar | 20 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Obavijest [0] | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Predavanja [3] | 02.09.2022. 17:05 | ||
Seminar [5] | 02.09.2022. 17:05 | ||
Nastavni materijal | 5,61 MB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | A. Lopez-Gomez, G.V. Barbosa-Canovas, Food Plant Design (Food Science and Technology), Marcel Dekker, 2005. |
2. | Z. B. Maroulis, G. D. Saravacos, Food Process Design (Food Science and Technology), Marcel Dekker, 2003. |
3. | F. Šef, Ž. Olujić, Projektiranje procesnih postrojenja, SKTH, KUI, Zagreb, 1988. |
4. | Pravilnik o uvjetima koje moraju ispunjavati prostorije za proizvodnju i promet namirnica i predmeta opće uporabe NN broj 118/99. |
5. | I. Gulan, Protupožarna tehnološka preventiva, NADING, Zagreb, 1997. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | C. Barker, S., Kimmings, C., Philips, GCSE Design and Technology: Food Technology, Causeway Press, 1996. |
2. | E. Beer, Priručnik za dimenzioniranje uređaja kemijske procesne industrije, SKTH/KUI, Zagreb, 1994. |
3. | Zakon o gradnji NN broj 52/99. |