Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 26 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 12 |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | 8 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Obavijest o početku predavanja | 223,24 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
OBAVIJEST O UPISU NA MERLIN | 30,50 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Skripte pripremljene za modul. |
2. | Meskin, M.S., Bidlack, W.R., Davies, A.J., Omaye, S.T. (2000) Phytochemicals in Nutrition and Health, CRC Press, New York. |
3. | Meskin, M.S., Bidlack, W.R., Davies, A.J., Levis, D.S., Randolph, R.K. (2000) Phytochemicals: Mechanism of Action, CRC Press, New York. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. |
Rucker, R.B., Suttie, J.W., McCormick, D.B., Machlin, L.J. (2001) Handbook of Vitamins 3th Edition, C.H.I.P.S. |
2. | Shahidi, F., Naczk, M. (2000) Phenolic in Food and Nutraceuticals, CRC Press, New York. |
3. | Tomas-Barberan, F.A., Robins, R.J. (1997) Phytochemistry of Fruit and Vegetables, Clarendon Press, Oxford. |