Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 40 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 60 |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
OBAVIJEST-TERENSKA NASTAVA 2013 | 18,72 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest o održavanju 1. parcijalnog ispita | 201,87 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Rezultati 1. parcijalnog ispita | 521,20 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest o održavanju 2. parcijalnog ispita | 201,52 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Rezultati drugog parcijalnog ispita | 443,43 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest o održavanju 3. parcijalnog ispita | 199,18 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Rezultati trećeg parcijalnog ispita i ukupne ocjene | 522,08 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest o održavanju popravnog ispita | 199,79 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Rezultati 1. popravnog ispita | 508,42 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest- 2.popravni ispit | 199,49 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Obavijest- Komisijski ispit | 201,37 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Programski dio - VOĆE I POVRĆE [3] | 02.09.2022. 17:05 | ||
Kemija i tehnologija žitarica 21.04.2011. | 2,60 MB | 02.09.2022. 17:05 | |
Tehnologija piva | 255,43 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. |
Hui, Y.H. (1996) Baileys industrial oil and fat products. John Wiley & Sons Inc. New York |
2. | Marić,V . (1995) Pivo –tekuća hrana |
3. | Riberau-Gayon, P.,Y. Glories, A.Maujean, D. Dubourdieu, (1998) Handbook of Enology (vol II) The Chemistry of Wine, Stabilization and Treatments, John Wiley & Sons, Chicester |
4. | Belitz, g. d. et al. (2004) Food Chemistry, Springer-Verlag, Berlin, Heidelberg, III. Edition, 673-743. |
5. | Hosney R. C. (1994) Principles of Cereal Science and Technology, published bythe AACC, St. Paul,Minnesota, USA. |
6. | van der Poel, P. W., H. Schiwartz (1998) Sugar Technology, Beet and Cane Sugar Manufacture,Verlag Dr. Albert Bartens KG, Berlin. |
7. |
Goldoni, L. (2004) Tehnologija konditorskih proizvoda - kakao proizvodi i proizvodi sli č ni č okoladi , Kugler, Zagreb. |
8. |
Goldoni, L. (2004) Tehnologija konditorskih proizvoda - II dio Bombonski proizvodi ,Kugler, Zagreb |
9. | Jongen, W. (2002) Fruit and vegetable processing, CRC Press, New York. |
10. | Lovrić, T., Piližota, V. (1994) Konzerviranje i prerada voća i povrća, Globus, Zagreb, |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Boulton, R.B., Singleton, V. L., Bisson, L. F., Kunkee, R. E.(1 995) Principles and practices of winemaking, Chapman & Hall, New York |
2. | Salunke, D.K., Kadam, S.S. (1995) Handbook of Fruit Science and Technology, Marcel Dekker, New York.odul. |