Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 034 |
Telefon: | + 385 1 4605 031 |
Telefaks: | + 385 1 4605 072 |
Email: | karin.kovacevic.ganic@pbf.unizg.hr |
Email: | kkova@pbf.hr |
Lokacija: Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina, 3. kat, soba 309
Srijeda od 11-13 h.
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Amperometrijsko određivanje broja stanica bakterije E. coli | 1997. |
magistrirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Promjena sastava i stabilnosti arome pri kupažiranju vina | 2002. |
doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Identifikacija i uloga prekursora u tvorbi arome vina sorte Malvazija istarska | 2005. |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
Mlađi asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1998. - 2002. |
Asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2002. - 2007. |
Docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2007. - 2010. |
Izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2010. -2015. |
Redoviti profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2015.-2021. |
Redoviti profesor u trajnom zvanju | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2021.- |
Usavršavanje
ustanova | mjesto | godina |
ENITIAA | Nantes, Francuska | 2004. |
Nagrade:
Državna nagrada za znanost za značajno znanstveno dostignuće iz područja Biotehničkih znanosti za 2008. godinu.