Kontakt podaci
| Telefon: | + 385 1 4605 034 |
| Telefon: | + 385 1 4605 031 |
| Telefaks: | + 385 1 4605 072 |
| Email: | karin.kovacevic.ganic@pbf.unizg.hr |
| Email: | kkova@pbf.hr |
Lokacija: Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina, 3. kat, soba 309
Srijeda od 11-13 h.
| Školovanje | |||
| ustanova | tema | godina | |
| diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Amperometrijsko određivanje broja stanica bakterije E. coli | 1997. |
| magistrirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Promjena sastava i stabilnosti arome pri kupažiranju vina | 2002. |
| doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Identifikacija i uloga prekursora u tvorbi arome vina sorte Malvazija istarska | 2005. |
| Zaposlenje | ||
| zvanje | ustanova | godina |
| Mlađi asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1998. - 2002. |
| Asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2002. - 2007. |
| Docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2007. - 2010. |
| Izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2010. -2015. |
| Redoviti profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2015.-2021. |
| Redoviti profesor u trajnom zvanju | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2021.- |
Usavršavanje
| ustanova | mjesto | godina |
| ENITIAA | Nantes, Francuska | 2004. |
Nagrade:
Državna nagrada za znanost za značajno znanstveno dostignuće iz područja Biotehničkih znanosti za 2008. godinu.