Kontakt podaci
Telefon: | +385 1 4605 034 |
Telefaks: | +385 1 4605 072 |
Email: | natka.curko@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina, 3. kat, soba 309
Srijeda, 11-12h
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Effect of microoxygenation and enological treatments on polyphenolic and sensory characteristics of Plavac mali wine | 2013. |
diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Probavljivost proteina in vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje | 2007. |
Zaposlenje | |||
zvanje | ustanova | godina | |
znanstveni novak-asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2008.-2014. | |
znastveni novak-poslijedoktorand | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2014.-2016. | |
docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2016.-2021. | |
izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2021.- |
Usavršavanje | |||
ustanova | mjesto | godina | |
Université de Bordeaux, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin, Unité de recherche Oenologie | Bordeaux, Francuska | 2010.-2012. | |
Université de Boredeaux, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin, Unité de recherche Oenologie | Bordeaux, Francuska | 2014. |
Nagrade, priznanja, odličja