Telefon: | +385 1 4605 130 |
Email: | nmarusic@pbf.hr |
Email: | nives.marusic.radovcic@pbf.unizg.hr |
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe djeluje u Zavodu za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Osnovan je 1957. godine unutar Zavoda za opću kemijsku i prehrambenu tehnologiju Tehničkog fakulteta u Zagrebu.
Ime i prezime djelatnika | Titula | Funkcija |
---|---|---|
Helga Medić | dr.sc. | redoviti profesor |
Sanja Vidaček Filipec | dr.sc. | redoviti profesor |
Nives Marušić Radovčić | dr.sc. | izvanredni profesor |
Tibor Janči | dr.sc. | viši asistent |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 39812; 53737; 253082 | 10 |
Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i lipida | 269879 | 9 |
Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode | 252791 | 3 |
Sirovine prehrambene industrije | 24199 i 64882 | 3 i 4 |
Znanost i tehnologija peradi i jaja | 39799 | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Higijena i sanitacija | 53284 | 3 |
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji | 239538 | 3 |
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 53641 | 6 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 39812; 53737; 253082 | 10 |
Tehnologija mesa peradi i jaja | 253571 | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Tehnologije u preradi ribe i školjki | 165621 | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Tehnologija mesa | 165622 | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Analiza rizika | 5 | |
Higijena i sanitacija u prehrambenom | 4 | |
Higijensko inženjerstvo i dizajn opreme za prehrambenu industriju | 5 | |
Razvoj mesnih i ribljih proizvoda | 5 | |
Uvođenje sustava kvalitete i sigurnosti hrane | 5 |