Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 40 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | 20 |
T | Terenske vježbe | 10 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Obavijest o početku nastave | 22,50 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | R Lawley, L Curtis, J Davis (2008) The Food Safety Hazard Guidebook, RSC Publishing. 1.-3. dio. |
2. | H L M Lelieveld, M A Mostert, J Holah (2005) Handbook of hygiene control in the food industry,Woodhead Publishing Limited, poglavlja 3-13, 21-23, 26-28 i 36. |
3. | D Šubarić, J Babić (2012) Čišćenje i dezinfekcija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 94 str |
4. | Y. Motarjemi, H L M Lilieveld (2014) Food Safety Management: A practical guide for the Food industry, Academic Press, poglavlja 5-14. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Handbook of Hygiene Control in the Food Industry (2016), Woodhead Publishing, Duxford, UK. |
2. | Regulating Safety of Traditional and Ethnic Foods (2016), Academic Press, New York, USA |
3. | Asaj, A. (1999) Zdravstvena dezinsekcija u nastambama i okolišu, Medicinska naklada, Zagreb. |
4. | Asaj, A. (1999) Deratizacija u praksi, Medicinska naklada, Zagreb. |