Lokacija:
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, 3. kat
Predmeti
Nositelj
Suradnik
Životopis
Datum rođenja: 02. siječnja 1975 Mjesto rođenja: Zagreb
Školovanje
|
|
ustanova
|
tema
|
godina
|
diplomirao
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka
|
2000
|
doktorirao
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja
|
2006
|
Zaposlenje
|
zvanje
|
ustanova
|
godina
|
asistent
|
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
2000
|
viši asistent
|
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
2006
|
docent
|
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
2010
|
izvanredni profesor
|
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
2016
|
redoviti profesor
|
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
2019
|
|
|
Usavršavanje (tjedan dana i dulje)
|
ustanova
|
mjesto
|
godina
|
NATO Advanced Study Institute
|
Antalya, Turska
|
2000
|
Ghent University
|
Ghent, Belgija
|
2004
|
Instituto del Frio, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas
|
Madrid, Španjolska
|
2006-2008
|
Faculty of Nutrition and Food Sciences, University of Porto
|
Porto, Portugal
|
2019
|
Znanstvena djelatnost: Radovi indeksirani prema SCI/CC: 21 Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima:5 Poglavlja u knjizi: 4