Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 15 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 15 |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | 5 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Obavijest o početku predavanja iz predemta Kemija i tehnologija uživala | 97,27 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura:
Red. broj | Naziv |
1. | Illy, F. & Illy, R. The Book of Coffee, Abeville Publishing Group, New York, 1992. |
2. | Šimunac, D. Knjiga o kavi, Grafem, Zagreb, 2004. |
3. | Goldoni, L. Tehnologija konditorskih proizvoda – I dio Kakao-proizvodi i proizvodi slični čokoladi, Kugler, Zagreb, 2004. |
4. | Okahura, K. Book of Tea, Kodarsha International Ltd., Otawa, 2005. |
5. | Grlić, LJ. Enciklopedija samoniklog i ljekovitog bilja, August Cesarec, 1990. |
6. | Clotfelter, S. The herb tea book, Loreland Co, Interweare Press, 1998. |
Preporučena literatura:
Red. broj | Naziv |
1. | Vantal, A. Book of Coffee, Octopus Publishing Group Ltd., London, 2004. |
2. | Perrier-Robert, A. Book of Tea, Octopus Publishing Group Ltd., London, 2004 |
3. | Chuen, K., Sin, K. & Yu, T. The way of tea, Gaia books limited, London, 2002. |
4. | Clarke, R. & Vitzthum, O. G. Coffee: Recent Developments: Recent Advances (World Agriculture), Blackwell science, Oxford, 2001. |