Nositelj |
|
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
| Vrste nastave | sati | |
| oznaka | naziv | |
| P | Predavanja | 13 |
| A | Auditorne vježbe | |
| L | Laboratorijske vježbe | 20 |
| PK | Vježbe u praktikumu | |
| S | Seminar | |
| T | Terenske vježbe | 5 |
| Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
|---|---|---|---|
|
|
27,00 kB | 02.09.2022. 17:05 |
| Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
|---|
Obvezna literatura
| red. broj | Naziv |
| 1. | Reed, G; Nagodawithana, T.W(1991): Yeast Technology (ed. Van Nostrand Reinhold-New York) |
| 2. | Spencer J.F.T;Spencer D.M. (eds) (1997): Yeasts in natural and artifical habitats |
Preporučena literatura
| red. broj | Naziv |
| 1. | Bryce, J.H. Steward, G.G.(edts.) (2005). Distilled Spirits: Tradition and Innovation |
| 2. | Stanbury, P.F.; Whitaker,A.; Hall,S.J. (1995). Principles of Fermentation Technology |