Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 13 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 20 |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | |
T | Terenske vježbe | 5 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
upute za vježbe | 27,00 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Reed, G; Nagodawithana, T.W(1991): Yeast Technology (ed. Van Nostrand Reinhold-New York) |
2. | Spencer J.F.T;Spencer D.M. (eds) (1997): Yeasts in natural and artifical habitats |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Bryce, J.H. Steward, G.G.(edts.) (2005). Distilled Spirits: Tradition and Innovation |
2. | Stanbury, P.F.; Whitaker,A.; Hall,S.J. (1995). Principles of Fermentation Technology |