Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 30 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 30 |
PK | Vježbe u praktikumu | 0 |
S | Seminar | 15 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Tripalo, B., Ježek, D., Bosiljkov, T., Karlović, S., Dujmić, F., Brnčić, M. (2021) Fenomeni prijelaza, Koprivnica, Sveučilište Sjever. |
2. | Lovrić, T. (2003) Procesi u prehrambenoj industriji s osnovama prehrambenog inženjerstva. |
3. | Singh,P.R. and D.R.Heldman: Introduction of Food Engineering, 3th ed.,Academic press, San Diego, 2001. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Welty,R.J.,Wicks,E.C. and R.E.Wilson: Fundamentals of Momentum, Heat and Mass Transfer, John Wiley, New York, 1976 |
2. | Denn,M.M.: Process Fluid Mechanics, Prentice-Hall, Englewood Cliffs, 1980. |
3. | Chopey,P.N.,Tyler,G.and E.P.Hicks:Handbook of Chemical Engineering Calculations, McGraw-Hill,New York, 1984. |
4. | Pečornik, M.: Tehnička mehanika fluida, Školska knjiga, Zagreb, 1989. |
5. | Stanišić, S. (1973) Predavanja iz tehnoloških operacija |