Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | Sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 15 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | 15 |
S | Seminar | 15 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Vođenje procesa u prehrambenoj industriji | 1,55 MB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Božičević,J.,Temelji automatike I, Školska knjiga,Zagreb,1992. |
2. | Božičević, Temelji automatike II, Školska knjiga,Zagreb,2992. |
3. | Janshidi,M.,Malek-Zavarei, M.,Linear Control Systems, Pergamon Headington,1986. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Umjetna inteligencija pri mjerenju i vođenju, Hrvatsko društvo za sustave, Zagreb, 1992 |
2. | Himmelblau,M.D.,Bischoff,B.K., Process Analysis and Simulation, John Wiley and sons, New York, 1968 |
3. | Perry, H.R.,Chilton, H.C., Chemical Engineering Handbook, McGraw-Hill Kogakusha, 1973 |
4. | Tehnička enciklopedija, svesak 1-13 Leksikografski zavod ”Miroslav Krleža”, Zagreb, 1963-1997. |