Znanstveni i stručni skupovi

 

25 stu, 2024.

U Rovinju je od 13. do 16. studenog 2024. godine održan 45. Međunarodni simpozij mljekarskih stručnjaka koji je okupio preko 215 sudionika s ciljem edukacije i prikaza novih stručnih i znanstvenih spoznaja važnih za mljekarsku struku i mljekarsku industriju.

16 ruj, 2024.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da se 09. listopada 2024. održava 16. stručni skup FUNKCIONALNA HRANA U HRVATSKOJ

6 lip, 2024.

Cijenjene kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o 5. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji "Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development“–GREEN/5.

20 lis, 2023.

Na kongresu koji se od 18.10. do 20.10. održao u Rimu pod naslovom "6th International Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages",

6 lis, 2023.

Hrvatski centar kompetencija za HPC, u koordinaciji Sveučilišnog računskog centra Srce i konzorcija ustanova

18 ruj, 2023.

Sveučilište u Zagrebu je pokrovitelj 4. međunarodne konferencije VODE U OSJETLJIVIM I ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA (WSPA2024 konferencija), koja će se održati u Puli, od 10.-13. travnja 2024. godine

12 ruj, 2023.

Drage kolegice i kolege, dragi studenti, 

pozivamo vas da nam se pridružite na jubilarnom 15. stručnom skupu "Funkcionalna hrana u Hrvatsko", koji će se održati 05. listopada 2023. godine u Vijećnici HGK-a, Roosveltov trg 2.

11 ruj, 2023.

Simpozij pod nazivom "Peptide Chemistry Day" održat će se u srijedu 20. rujna 2023. na Sveučilištu u Zagrebu u zgradi Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe - SEECEL na Kajzerici (Ulica Radoslava Cimermana 88, 10000 Zagreb).

5 srp, 2023.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet je suorganizator konferencije8th Cereals & Europe Spring Meeting 2024,

4 srp, 2023.

U sklopu 14. izdanja Međunarodnog kongresa inženjerstva i hrane (ICEF14) u Nantesu (Francuska) sudjelovala je doktorandica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta sa svojim posterom pod naslovom ''Ultrasonically modified enzyme activity, antioxidant capacity and physicochemical properties of cereal brans and their application in flat bread production''.

{* *}