Course Coordinator |
ECTS points: |
Program: |
Course number: |
COURSE CONTENT
LEARNING OUTCOMES
To enrol in this course, the following courses must be completed:
1. Marić V. Tehnologija piva, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2009.
2. Biotehnologija, ur. P. Raspor, Bia, Ljubljana, 1996.
3. Grba S. Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji, Plejada, Zagreb, 2010.
4. Zoričić M. Podrumarstvo, Nakladni zavod Globus, Zagreb, 1996.
1. Seadi T.A. i sur. Bioplin priručnik, Energetski institut Hrvoje Požar, 2008.
2. ZBORNIK radova znanstvenog skupa poljoprivreda i šumarstvo kao proizvođači obnovljivih izvora energije, Hrvatska Akademija Znanosti i Umjetnosti, 2007.
3. Schmid D.R. Pocket Guide to Biotechnology and Genetic Engineering, Viley-VCH, 2003.
4. Smith J.E. Biotechnology, 5th edition, Cambridge University Press, Cambridge 2009.
5. Biotechnology, Multivolume comprehensive treatise, H.J.Rehm, G. Reed, A. Puechler, P. Stadler (eds.) VCH, Weinheim 1993.
6. Ribéreau-Gayon P. i sur. Handbook of enology: The chemistry of wine stabilization and treatments, John Wiley & Sons Ltd, Chichester, 2006.
7. Enzymes in Industry, W. Aehle (eds.), WILEY-VCH Verlag GmbH &Co. KGaA, Weinheim, 2004.