Natječaj Zaklade Ivan Bulić za akademsku godinu 2023. / 24.

Natječaj Zaklade Ivan Bulić za akademsku godinu 2023. / 24.
15.05.2023.

Uvažene studentice i studenti!

 „Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možemo upotrijebiti kako bismo promijenili svijet.“ - riječi su poznatog Nobelovca Nelsona Mandele. Zahvaljujući obrazovanju, ljudska vrsta sposobna je razumjeti ono što nas okružuje, iskazati svoje interese i potrebe kao i pokazati drugima svoje mogućnosti. Najodvažniji i najuporniji ogledni su primjer uspjeha koji nadahnjuje, pomaže u stvaranju ideala te ulijeva nadu i povjerenje u pozitivne promjene.

Upravo takvi fokusirani, nepokolebljivi i marljivi mladi ljudi ponos su sada već šest godina aktivne plemenite i humane Zaklade Ivan Bulić. Vođena životnim idealima i vrijednostima mladoga Ivana, ova Zaklada od svojih početaka pokušava i uspijeva pomagati procese stjecanja znanja s ciljem da učenicima i studentima, mladim istraživačima, znanstvenicima, nastavnicima, inženjerima i tehnolozima u području prehrambene struke, poglavito u pekarstvu, slastičarstvu i konditorstvu, olakša postizanje izvrsnosti u svojim područjima.

Dosad je prepoznato te vrijednim potporama, stipendijama, priznanjima i nagradama nagrađeno šest generacija najboljih. Trajna želja Zaklade je proširivati i oplemenjivati ovu marljivu i perspektivnu zajednicu željnu stjecanja novih znanja, vještu u svom pozivu te ustrajnu u svojim životnim stavovima. U tu svrhu, Zaklada djeluje kao važan motivator i podupiratelj svih vas koji težite izdići se iz većine i kontinuirano nadilaziti granice prosječnosti.

Ukoliko se smatraš potencijalnim kandidatom, tvoja je prijava na Natječaj i više nego dobrodošla!
Prihvati priliku koja može dati važan pečat jednom od zasigurno najvažnijih poglavlja mladenačkog života, a istodobno otvoriti čitav spektar mogućnosti za brojne značajne rezultate u budućnosti.

Jer važno je na vrijeme prepoznati vlastiti potencijal i predstaviti svoja akumulirana akademska znanja gospodarskom sektoru koji vapi za kvalitetnim kadrom.

Važno je biti izvrstan za vlastito dobro, ali u konačnici još je važnije uložiti tu izvrsnost za dobrobit svijeta oko sebe.

Sretno!

{* *}