Inicijative

3 tra, 2023.

Želiš li saznati više o poduzetništvu, razvijati vlastite projekte, povezati se s iskusnim poduzetnicima i pod njihovim mentorstvom obavljati stručnu praksu u kompaniji? Pozivamo sve studente završnih godina studija (4. ili 5 godina) da se prijave u Program studentskog poduzetništva i steknu vještine potrebne za profesionalni razvoj, a pritom i osvoje vrijedne novčane nagrade!

2 stu, 2021.

Čestitke našim inovatorima, dekanici prof. dr. sc. Jadranki Frece i asistentu Deniju Kostelcu mag. ing. biotechn. na osvojenoj zlatnoj medalji na 19. međunarodnoj izložbi inovacija – ARCA 2021.

16 lis, 2020.

Poštovani,

u okviru EIT Health projekta po drugi puta zaredom naše Sveučilište organizira EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days), program razvoja inovacija u koji želimo uključiti čim veći broj naših studenata!

12 lip, 2020.

u ime prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije i člana Izvršnog odbora Udruge inovatora Hrvatske,  prof. dr. sc. Miljenka Šimprage, obavještavamo da je Izvršni odbor Udruge inovatora Hrvatske na svom 2. zasjedanju održanom 2. lipnja 2020. godine donio Odluku o prijemu Sveučilišta u Zagrebu i deset sastavnica Sveučilišta u Zagrebu

17 tra, 2020.

Poštovani studenti i studentice,

sa zadovoljstvom vas pozivamo da se prijavite na jedinstveni edukacijski program za studente diplomskih studija, RACE 2020 - The Raw and Circular Economy Expedition, u organizaciji EIT RawMaterials, koji će se ove godine održati u digitalnom obliku.

28 stu, 2019.

Na FEANI EEED listi se od 12. studenog 2019. godine nalaze i studijski programi: Bioprocesno inženjerstvo i Prehrambeno inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, stoga osobe koje su postigle stupanj obrazovanja u okviru tih studijskih programa mogu zatražiti izdavanje europskih inženjerskih iskaznica.

16 srp, 2019.
Paenibacillus sp isolated on a semi-solid agar plate
TOMISLAV VOLOŠEN
21 stu, 2018.

Objavljen je novi Zakon o zdravstvenoj zaštiti

17 lis, 2017.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu postao je partnerska ustanova u sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade koji je pokrenula Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj.

{* *}