Obavijest za studente diplomskih studija - Digitalni edukacijski program RACE 2020

Obavijest za studente diplomskih studija - Digitalni edukacijski program RACE 2020
17.04.2020.

Poštovani studenti i studentice,

sa zadovoljstvom vas pozivamo da se prijavite na jedinstveni edukacijski program za studente diplomskih studija, RACE 2020 - The Raw and Circular Economy Expedition, u organizaciji EIT RawMaterials, koji će se ove godine održati u digitalnom obliku.

Što je RACE?

Radi se o dvotjednom programu koji povezuje studente diplomske razine s predstavnicima industrije s ciljem jačanja njihovih poduzetničkih i inovacijskih vještina, a pružajući studentima platformu za stvaranje održivih rješenja za industrijske i društvene izazove u području mineralnih sirovina i kružne ekonomije – ''Raw Materials for Future Mobility''. Tijekom dvotjednog programa, studenti se upoznaju s cijelim lancem vrijednosti mineralnih sirovina diljem Europe, od eksploatiranja i oplemenjivanja do ponovne uporabe i recikliranja. Ovdje možete vidjeti kako se odvijao RACE 2019.

 

Kako se prijaviti?

Nažalost, s obzirom na izvanrednu situaciju s pandemijom Covid-19, ove godine se neće  održati edukacijski program u fizičkom obliku, no kako studenti ne bi izgubili priliku za kreativno i inovativno učenje, organizira se Digitalni RACE 2020, koji će okupiti studente diljem svijeta putem digitalne platforme! Više informacija i prijavni obrazac nalaze se na linku: https://race.eitrawmaterials.eu/join-the-race/. Također, putem linka možete se predregistrirati za RACE 2021 koji će se održati u fizičkom obliku na proljeće 2021. godine.

 

Program je financiran od strane Europskog instituta za inovacije i tehnologiju, a organizira ga EIT RawMaterials konzorcij u sklopu programa RawMaterials Academy.

{* *}