Pozivam vas na webinar u sklopu Erasmus+ projekta ASKFOOD pod nazivom „Beyond COVID-19: skill changes and new competences for sustainable and innovative food systems".
Poštovane kolegice i kolege, Dostavljam vam poveznicu EU Erasmus+ projekta „Food PackagIng open courseware for higher Education and Staff of companieS – FitNESS“, (2017-2020) koji je u fazi pisanja završnog izvješća.
Obavijest o programima mogućnosti prijave za stipendijski program stručne prakse u njemačkim tvrtkama u 2021. godini za zemlje zapadnog Balkana – Internship Programme of German business 2021 for the countries of Western Balkans.
Poštovane kolegice i kolege, Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas o rezultatima Erasmus+ SMS natječaja za 2020./21. za koji se prijavilo 9 studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.
Obavještavaju se studenti studija Molekularna biotehnologija koji su zainteresirani za združeni studij Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orleansu da se produljuje rok za prijavu studenata do 31.3.2020.