Email: | lpodval@pbf.hr |
Telefon : | 091/ 574 53 92 |
Telefaks: | + 385 1 4826 251 |
Telefon: | + 385 1 4605 188 |
ZAVOD ZA OPĆE PROGRAME ( Zavod VI) je osnovan 1996. godine kao sljednik Kabineta za općeprogramske osnove i ekonomiku, pri Zavodu za procesno inženjerstvo. Reorganizacijom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kabinet za općeprogramske osnove i ekonomiku je izdvojen iz Zavoda za procesno inženjerstvo, te je osnovan zaseban Zavod za opće programe u sklopu kojega su bili: Kabinet za Menadžment, Katedra za strane jezike u struci, Kabinet za društvene znanosti i Kabinet za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Temeljem Poslovnika o radu Zavoda PBF-a, 2. ožujka 2016. godine mijenja se naziv Kabineta za management u Kabinet za ekonomiju, a 29. listopada 2019. godine, FV donosi odluku o osnivanju Laboratorija za održivi razvoj u skolopu Zavoda za opće programe.
Laboratoriji i kabineti |
---|
Kabinet za ekonomiju |
Katedra za strane jezike u struci |
Katedra za tjelesnu i zdravstvenu kulturu |
Laboratorij za održivi razvoj |
Ime i prezime djelatnika | Titula | Funkcija |
---|---|---|
Anet Režek Jambrak | dr.sc. | redoviti profesor |
Marijo Ćaćić | mag. | viši predavač |
Neven Karković | prof. | viši predavač |
Ana Kovačić | prof. | viši predavač |
Diana Njerš | prof. | viši predavač |
Lidija Podvalej | prof. | viši predavač |
Marinela Nutrizio | mag. | asistent |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Engleski jezik u struci 1 | 74367; 74369; 74371 | 1 |
Engleski jezik u struci 2 | 87087; 87088; 87089 | 1 |
Engleski jezik u struci 3 | 39859 | 3 |
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane | 32406 | 5 |
Marketing prehrambenih proizvoda | 66912 | 3 |
Njemački jezik u struci 1 | 74368; 74369; 74372 | 1 |
Njemački jezik u struci 2 | 87090; 87091; 87092 | 1 |
Njemački jezik u struci 3 | 39860 | 3 |
Poduzetništvo | 3 | |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1, 2, 3, 4 | 37902; 32933; 37903; 32935; 37904; 32931; 37905; 32932; 37906; 32936; 37907; 32937 | - |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Engleski jezik struke 4 (izborni modul) | 3 | |
Engleski jezik struke 5 (izborni modul) | 66861 | 3 |
Engleski jezik u struci 4 | 66859 | 3 |
Engleski jezik u struci 5 | 66861 | 3 |
Menadžment | 53660 | 5 |
Njemački jezik struke 4 (izborni modul) | 3 | |
Njemački jezik struke 5 (izborni modul) | 3 | |
Poduzetništvo | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Održive tehnike procesiranja hrane i agro-prehrambenih nusproizvoda | 3 |