Popularizacija znanosti

18 lis, 2023.

Na EduFestu o Europskoj godini vještina koja stavlja naglasak na razvoj talenata i cjeloživotno učenje

Sudjelovanje studenata i učenika u programima međunarodne mobilnosti tijekom obrazovanja može pridonijeti ranom razvoju karijere

9 pro, 2022.

U četvrtak, 8. prosinca 2022. u auli Sveučilišta u Zagrebu održana je svečana dodjela diploma studentima zajedničkog diplomskog studija Sveučilišta u Zagrebu, i to sa sastavnica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, i Sveučilišta u Orleansu.

13 pro, 2022.

Poštovani,

 ovime Vas želimo informirati da je s danom, 12. prosinca 2022. godine, započelo anketiranje u istraživanju EUROGRADUATE.

7 lis, 2022.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i ove godine organizira Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS), najveći obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji čiji je cilj da informacije o studiranju u Hrvatskoj i inozemstvu budu dostupne svim učenicima, studentima, roditeljima i nastavnom osoblju.

23 ruj, 2022.

Cilj je natječaja pokrenutog na Instagram Reelu podići svijest o higijeni hrane, a poziva pratitelje da snime i objave reel u kojem pokazuju makeover unutrašnjosti svojeg hladnjaka, odnosno njegovo stanje „prije” i „poslije“.

{* *}