Studenti s invaliditetom na PBF-u

16 ruj, 2021.

Poštovane studentice i studenti,

 u nastavku su informacije o sveučilišnom izbornom predmetu „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“, dostupnom za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

6 ruj, 2021.

Poštovani,

Studenti s invaliditetom  mogu koristiti usluge ZET prilagođenog prijevoza za osobe s invaliditetom u akademskoj godini 2021./2022., prema informacijama u nastavku.

18 velj, 2021.

Obavijest o provođenju sveučilišnog kolegija

„Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“

u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021.

3 stu, 2020.

Sportska prehrana goruća je tema već dugi niz godina, no koliko znamo o prehrani sportaša s invaliditetom?

2 pro, 2020.

Poštovani,

obratila nam se Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom s molbom za pomoć u distribuciji ankete namijenjene studentima s invaliditetom, kratkoj anketi za studente s tzv. vidljivim i nevidljivim teškoćama. Anketa je i za studente sa specifičnim teškoćama u učenju kao što su disleksija, disgrafija, ADHD i ostalim zdravstvenim teškoćama (tj. i za one koji nemaju potvrdu o određenom postotku invaliditeta).

5 stu, 2020.

Poštovani,
od Grada Zagreba smo zaprimili obavijest da su raspisani Javni natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima s invaliditetom te Javni natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima s invaliditetom poslijediplomskih studija za akademsku godinu 2020./2021.

18 ruj, 2020.

Kolegij „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ dostupan je za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

17 ruj, 2020.

Poštovani,  obavještavamo Vas kako još četiri dana traje natječaj za dodjelu stipendija za mlade osobe s invaliditetom. 

Proširite vijest kako bi stigla do onih kojima je potrebna!

2 ruj, 2020.

Informacije o mogućnosti korištenja usluge ZET prilagođenog prijevoza za osobe s invaliditetom u akademskoj godini 2020./2021.

2 pro, 2019.

Poštovani studenti,

obavještavamo Vas da je Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu preseljen na novu lokaciju