Natječaj Zaklade Ivan Bulić za akademsku godinu 2024. /2025.

Natječaj Zaklade Ivan Bulić za akademsku godinu 2024. /2025.
03.06.2024.

Cijenjene studentice i studenti!

Obrazovanje je ključ koji otvara vrata uspjehu, temelj na kojem gradimo sigurnu i perspektivnu budućnost.

Spoznaja otvara oči, hrani um i budi nadu u bolje sutra. Oni koji se usude sanjati, koji su uporni i hrabri u potrazi za velikim snovima, najvrjedniji su izvor potencijalnog napretka i boljitka društva.

Za svog kratkog života, svijetu znanja težio je i mladi Ivan. Traganje za novim spoznajama omogućilo mu je dublje razumijevanje života i svijeta oko sebe te razvoj empatije prema bližnjemu, poglavito prema onome u potrebi kao i prema onome koji teži boljoj i ljepšoj slici društva.    Prema onome koji se ne boji vinuti u visine tražeći nove izvore znanja i dobrotu.

Sada već sedmu godinu zaredom, Zaklada Ivan Bulić nastavlja slijediti Ivanov životni put i jasnu viziju.
Osnovna zadaća Zaklade je prepoznati, dodatno motivirati i nagraditi učenike, studente, znanstvenike, nastavnike, inženjere i tehnologe u području prehrambene djelatnosti, osobito u pekarstvu, slastičarstvu i konditorstvu, za odabir ovog najzahtjevnijeg životnog puta i postizanje izvrsnih rezultata na tom putu.
U svojih prvih šest godina od utemeljenja, Ivanova Zaklada osigurala je impozantan broj ukupnih potpora: uručila je 114 studentskih i 23 učeničke stipendije, 8 priznanja za završni rad, 9 nagrada za diplomski rad, 8 nagrada za doktorat, 3 za životno djelo, 5 potpora osnovnim školama, 12 potpora srednjim školama, a pružila je potporu i nezanemarivom broju drugih plemenitih, humanih i društveno korisnih programa i projekata šire društvene zajednice u ukupnom iznosu većem od 386.000 eura.
Okupila je u svom naručju pojedince i institucije koji svakodnevno izlaze iz zone komfora nastojeći pomicati granice vlastitog potencijala i dosezati ciljeve na dobrobit šire društvene zajednice.

 

Drage studentice i studenti.
Ovaj Natječaj otvoren je za sve vas koji kontinuirano akumulirate i međusobno transferirate znanje, za sve vas kojima moguće prepreke na životnom i profesionalnom putu ne znače odustajanje, već snažniji zalet i veći skok uvis.

Za sve vas koji potvrđujete da pravi uspjeh i rezultati proizlaze iz rada i požrtvovnosti, a što je staza zahtjevnija, to konačni rezultat ima veću vrijednost.
Ivanova Zaklada je tu da vam pomogne na tom putu ulaganja i samoodricanja.
Potiče vas da nastavite sanjati, motivira vas da zaronite još dublje u nepresušno more znanja i nastavite put spoznaje vlastitog bića i svijeta koji ga formira.
Vrijeme je za mudre odluke. Prijavite se!
Sretno!

 

S poštovanjem,
Vladimir Bulić
Upravitelj Zaklade Ivan Bulić

 

Brošura 2024./2025.

Prijavnica natječaj 2024./2025.

{* *}