Obavijest ECOTROPHELIA 2023.

Obavijest ECOTROPHELIA 2023.
16.12.2022.

Drage studentice i studenti,

velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti da su otvorene prijave za 9. nacionalno natjecanje studentskih timova preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda - ECOTROPHELIA Hrvatska 2023!

Cilj ovog natjecanja poticanje je kreativnosti, interdisciplinarnosti te inovativnosti studenata pri predstavljanju proizvoda europskom tržištu. Imajući na umu da se ovim natjecanjem promiče multidisciplinarnost timova i povezivanje različitih područja poput prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, farmacije, medicine, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga i sl., sigurni smo da će se prijaviti velik broj timova sa svojim inovativnim proizvodima!

Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 19.4.2023. godine kratkim ispunjavanjem (članovi tima i kategorija prehrambenog proizvoda) Google obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ4vwYZS4-zM7I1QJC4QI7qjtXdXpH5wgxL3YHARNOM1jZTQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 , a kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 31.5.2023. na email adresu probion.uspbf@gmail.com (Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta – PROBION).

Natjecanje će se održati u lipnju 2023. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a pobjednički tim predstavljat će Hrvatsku na europskom natjecanju koje će se održati u listopadu 2023. godine u Kölnu!

Ove godine došlo je do promjene u Pravilniku prema kojemu sada na natjecanju mogu sudjelovati i studenti stručnih studija. Sve potrebne informacije sadržane su u priloženoj dokumentaciji.

Sve dodatne informacije o natjecanju i proizvodima s prošlih europskih natjecanja možete pronaći na Facebook stranici natjecanja Ecotrophelia Hrvatska ili na web stranici Ecotrophelia Europe.

https://www.facebook.com/ecotrophelia
https://eu.ecotrophelia.org/

S uzbuđenjem iščekujemo Vaše prijave i natjecanje koje nam dolazi te se veselimo vidjeti i isprobati Vaše inovativne ideje!
Organizacijski odbor natjecanja Ecotrophelia Hrvatska

{* *}