Doktorski radovi koji su u postupku ocjene

Red.br. Ime i prezime Naslov doktorskog rada Datum 30 dana prije objave Datum objave
1. Mirjana Galant Uklanjanje dušika iz otpadne vode primjenom granuliranoga aktivnoga mulja 03.08.2023. 13.09.2023.
2. Mia Ivanov Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja 31.08.2023. 03.10.2023.
3. Maja Galić Perečinec Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije 27.09.2023. 27.10.2023.
4. Ena Cegledi Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.) 27.09.2023. 17.11.2023.
5. Maja Mitrović Mikrobna raznolikost geotermalnih voda u Hrvatskoj 02.10.2023. 10.11.2023.
6. Zdenko Mlinar Optimiranje komercijalno dostupnih metoda izolacije RNK i detekcija koronavirusa (SARS-COV-2) u lancu hrane 03.10.2023. 17.11.2023.
7. Ema Kostešić Microbial diversity, functionality and metabolic activity of thermal biofilms in Croatia 24.10.2023. 30.11.2023.
8. Ana Huđek Turković Biološka aktivnost hidrokinona i nitrofurantoina i njihov utjecaj na proteomski profil stanične linije mokraćnoga mjehurA T24 25.10.2023. 01.12.2023.
9. Erika Dobroslavić Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols 26.10.2023 08.12.2023.
10. Zdenka Pelaić Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) 13.11.2023. 15.12.2023.
11. Oršolić Davor Optimizing approaches and representations for predictive modeling of molecular mechanisms of action and binding affinities of bioactive molecules 18.11.2023. 05.02.2024.
12. Nutrizio Marinela Impact of high voltage electrical discharges and green solvents in extraction of bioactive compounds from selected Mediterranean herbs 06.02.2024. 08.03.2024.
13. Hadžić Edin Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša 01.03.2024. 10.04.2024.
14. Šeremet Danijela Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu 05.04.2024.  
15. Molnar Dunja Utilization of fruit processing by-products and edible films for enhancing nutritional value, bioactive potential and extending the shelf life of cookies 09.04.2024.  
16. Matanović Angela Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata 25.04.2024.  
         
         
         
         
         
         
{* *}