Novosti

19 srp, 2018.

Objavljeni su  Drugi Rezultati 1. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2018./19.

12 srp, 2018.

14. lipnja 2018. Udruga studenata Probion i Studentski zbor Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta organizirali su Dan otvorenih vrata s ciljem približavanja fakulteta zainteresiranim učenicima i potencijalnim studentima.

3 srp, 2018.

Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi.

2 srp, 2018.

Započnite svoj profesionalni razvoj u PLIVI!

15 lip, 2018.

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za doktoranda/icu koji/a će sudjelovati u istraživačkim aktivnostima u sklopu elementa projekta 7: Optimizacija proizvodnje virusnih cjepiva i razvoj novih istraživačkih alata

8 lip, 2018.

Prosljeđujem vam Zamolbu studentice na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu koja priprema istraživački rad na temu Prilagodba informacijsko-komunikacijske tehnologije studentima s invaliditetom.

17 svi, 2018.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet bio je sudionik 22. međunarodnog znanstveno-sportskog natjecanja Tehnologijada koje se održalo od 7. do 13. svibnja 2018. u Trogiru.

15 svi, 2018.

Za dodjelu nagrada, priznanja, potpora i stipendija 2018./2019.

više na https://zakladaivanbulic.com/

24 tra, 2018.

Već šestu godinu za redom uspješno se organizira Međunarodni Kongres Nutricionista, koji s punim pravom dobiva status tradicionalnog kongresa. Ovogodišnji 6. Međunarodni Kongres Nutricionista održat će se od 26. do 28. listopada 2018. godine u Zagrebu, u Hotelu Panorama Zagreb, a organizira ga Hrvatski saveza nutricionista u suradnji s domaćim i međunarodnim partnerima.

17 tra, 2018.

U organizaciji Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u Zagrebu će se od 3.-5. listopada 2018. održati 9. međunarodni kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.