Novosti

27 srp, 2019.

16. i 17. listopada 2019. Aula Magna Fakulteta agrobiotehničkih znanosti, Osijek

25 srp, 2019.

Drage kolege i predavači na simpoziju,  

Konačno su dogovoreni svi sponzori i objavljena je  vijest, na web stranici Sveučilišta u Zagrebu, o održavanju simpozija „Peptide Chemistry Day“ !

16 srp, 2019.
Paenibacillus sp isolated on a semi-solid agar plate
TOMISLAV VOLOŠEN
16 srp, 2019.

Sveučilište u Zagrebu, utemeljeno u drugoj polovici 17. stoljeća, najstarije je sveučilište s neprekidnim djelovanjem u Hrvatskoj i među najstarijim sveučilištima u Europi.

15 srp, 2019.

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je naš alumni, gdin. Jakov Buljan, dipl. ing. dobitnik prestižnog priznanja „IULTCS Merit Award 2019“ za izvrsnost u kožarsko-prerađivačkoj industriji. Ovo priznanje mu je dodijeljeno na svečanom otvaranju kongresa IULTCS (International Union of Leather Technologists and Chemists Societies), održanom u Dresdenu, Njemačka, 25. lipnja 2019.

1 srp, 2019.

This is to inform you all that Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia is an Hosting Partner for 3rd International Conference on Food, Nutrition, Health and Lifestyle 2019 which will be held from 07th - 08th November 2019 in  Bangkok, Thailand.

1 srp, 2019.

Otvorene prijave za "Imagine, Create, Innovate: Smart Agriculture"

1 srp, 2019.

Sa svojih 10 sveučilišta, 17 veleučilišta, 20 visokih škola i oko 165 tisuća studenata - Hrvatska je također dio Europskoga obrazovnog prostora.

17 lip, 2019.

Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista (HDPBN), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Ministarstvo poljoprivrede (MP RH) i Prehrambeno-biotehnološki fakultet (PBF) Sveučilišta u Zagrebu organiziraju 12. stručni skup “FUNKCIONALNA HRANA U HRVATSKOJ 2019.” koji će se održati  04. srpnja 2019. godine u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

10 lip, 2019.

Objavljen je natječaj za CEEPUS mobilnost studenata u akademskoj godini 2019./2020  za  zimski i ljetni semestar.