Novosti

8 srp, 2020.

Postupak upisa studenata s državne mature provodit će se bez dolaska na fakultet.

30 lip, 2020.

U prilogu je članak  o Menadžerskim mudrostima jučer objavljen na cijelog stranici u Universitasu, hrvatskim sveučilišnim novinama koji se distribuira kao prilog  u Jutarnjem, Novom listu i Slobodnoj, a  trebao bi biti i u Večernjem!

28 lip, 2020.

Studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu već više godina organiziraju Okrugli stol menadžerskih mudrosti u sklopu kolegija Menadžment pod vodstvom profesora Vladimira Žanića. Zbog okolnosti specifičnih za 2020., uslijed pandemije i potresa, Stol se održao u virtualnom obliku, 2. lipnja 2020. godine.

17 lip, 2020.

Produljenje Erasmus+ stručne prakse u 2020./21. produžen, do 13.7.2020.

12 lip, 2020.

u ime prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije i člana Izvršnog odbora Udruge inovatora Hrvatske,  prof. dr. sc. Miljenka Šimprage, obavještavamo da je Izvršni odbor Udruge inovatora Hrvatske na svom 2. zasjedanju održanom 2. lipnja 2020. godine donio Odluku o prijemu Sveučilišta u Zagrebu i deset sastavnica Sveučilišta u Zagrebu

8 lip, 2020.

Pripravnički program "Food & Health Science" neprofitne organizacije The European Food Information Council (EUFIC) sa sjedištem u belgijskom glavnom gradu Bruxellesu namijenjen je studentima diplomskih studija nutricionizma i srodnih studija s ciljem produbljenja znanja u komunikaciji znanosti, i to specifično u području prehrane i zdravlja.

4 lip, 2020.

Na web stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljena je obavijest o privremenim rezultatima Natječaja za studentske programe u 2020. kako bi se studenti informirali i iskoristili mogućnost žalbenog roka koji traje do 10.6.2020.

27 svi, 2020.

Objavljen je natječaj za CEEPUS mobilnost studenata u akademskoj godini 2020./2021  za  zimski i ljetni semestar.

22 svi, 2020.

Poštovane kolegice i kolege nastavnici i studenti, Zadovoljstvo mi je podijeliti s vama informaciju  da je javno dostupno Izvješće radne skupine SAPEA pod nazivom "Towards a Sustainable Food System” u čijoj je izradi sudjelovala i prof. dr. sc. Verica Dragović-Uzelac ispred Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

20 svi, 2020.

Dear colleagues,

certainly you have seen astronaut’s life in space whether it was a real video footage or a movie adaptation. But have you ever wondered what and how do astronauts eat while in a zero gravity environment? Do they have any food choices or how much food they have available?