Novosti

23 ruj, 2022.

za 2. godinu preddiplomskih studija

23 ruj, 2022.

i obavijest o prozivci i upisima u I. godinu diplomskih studija za ak. god. 2022./2023.

23 ruj, 2022.

Cilj je natječaja pokrenutog na Instagram Reelu podići svijest o higijeni hrane, a poziva pratitelje da snime i objave reel u kojem pokazuju makeover unutrašnjosti svojeg hladnjaka, odnosno njegovo stanje „prije” i „poslije“.

21 ruj, 2022.

Razredbeni ispit za upis u I. godinu diplomskih studija održat će se u četvrtak, 22. rujna 2021. s početkom u 9 h u Predavaonici 3 (1. kat).

21 ruj, 2022.

Sinergija znanosti, tehnologije, tržišnih tendencija, kontrole i sigurnosti hrane održati će se 04. listopada 2022. godine u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore
Rooseveltov trg 2, Zagreb

20 ruj, 2022.

Obavještavaju se studenti diplomskog studija Bioprocesno inženjerstvo PBF-a da će se upisi održati 30. 09. 2022. u Predavaonici 5 (II kat)

19 ruj, 2022.

Dodjela Rektorove nagrade najboljim studentskim radovima i umjetničkim ostvarenjima na Sveučilištu u Zagrebu u akademskoj godini 2021./2022.

16 ruj, 2022.

Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet zajedno sa Agronomskim fakultetom i Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije, sastavnicama područja biotehničkih znanosti, 28. i 29. rujna 2022. godine organizira „Dane doktorata biotehničkog područja 2022.“

14 ruj, 2022.

Erasmus + project

Grant Agreement: 2021-1-FR01-KA220-HED-000023509

FitNESS 2.0

Otvoreni pristup tečajevima o odgovornom pakiranju hrane

13 ruj, 2022.

Što je to 3D tiskana hrana? Može li se konzumirati? Hoće li i kada 3D pisač biti neizostavan dio kuhinjske opreme?

{* *}