Kako PBF koristi vaše osobne podatke (općenito)

Općenite informacije objavljene na ovoj stranici nadopunjavaju specifične informacije koje ste dobili vezane za pojedinu uslugu, događaj ili inicijativu koju provodi PBF.

 

Zasebne stranice kreirane za različite vrste pojedinaca čije podatke koristimo redovito (kandidati za upis, studenti, alumni, kadidati za radna mjesta, zaposlenici, ostali vanjski dionici) sve su dostupne s ove stranice.

Tko će obrađivati moje osobne podatke?

Ovdje objavljenje informacije odnose se na korištenje vaših osobnih podataka od strane PBF-a. Već vam je rečeno o specifičnim svrhama za koje obrađujemo vaše osobne podatke, pravnu osnovu za tu obradu i (ako je primjenjivo) svako dijeljenje podataka (uključujući i međunarodni prijenos). Osim ako vam je drugačije rečeno, ne postoji obveza da nam date vaše osobne podatke i nećemo ih koristiti za donošenje bilo koje vrste automatiziranog donošenja odluka koje na vas može utjecati. Ako ste za obradu podataka dali privolu, možete ju povuči u bilo kojem trenutku.

Kako mogu pristupiti svojim osobnim podatcima?

Imate pravo pristupiti svojim osobnih podatcima kojima raspolaže PBF. Detalji o tome objavljuju se na ovoj stranici.

Također imate pravo tražiti ispravak bilo kojeg netočnog osobnog podatka kojeg o vama imamo, izbrisati osobni podatak, ograničiti obradu, protiviti se obradi i primiti elektroničku kopiju osobnih podataka koje ste nam u nekome trenutku dali.

Koliko dugo se čuvaju moji osobni podatci?

Informacije o tome koliko se dugo različite vrste podataka čuvaju na PBF-u dostupne su u Pravilniku o zaštiti arhivskoga i registraturnoga gradiva Prehrameno-biotehnološkog fakulteta.

Koga mogu kontaktirati?

Ako imate pitanje o načinu korištenja vaših osobnih podataka ili želite ostvariti neko svoje pravo, molimo pročitajte mrežne stranice o zaštiti podataka. Za daljnju pomoć molimo kontaktirajte Službenika za zaštitu osobnih podataka.

Kako se mogu žaliti?

Ako niste zadovoljni s načinom obrade i čuvanja vaših podataka ili našim odgovorom na vaš zahtjev, imate pravo na pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Mijenja li se ova stranica?

Ova je stranica posljednji put izmijenjena u svibnju 2018. Revidira se kada je potrebno, a minimalno jednom godišnje. Sve će se promjene objaviti na ovome mjestu.