Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 114 |
Email: | ipanjkota@pbf.hr |
Lokacija: 4. kat
Po dogovoru
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Utjecaj dodatka askorbinske kiseline na koroziju limenke piva | 1988. |
magistrirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi | 1993. |
doktorirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Nutritivna vrijednost i proteinska probavljivost mliječne hrane za dojenčad | 2000. |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
Pripravnik - postdiplomand | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1989. |
Asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 1993. |
Viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2000. |
Docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2005. |
Izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2010. |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje) | ||
ustanova | mjesto | godina |
The European Nutrition Leadership Programme (ENLP) | Luxembourg | 1998. |
Znanstvena djelatnost:
Radovi indeksirani prema SCI/CC: 9
Radovi indeksirani u sekundarnim publikacijama: 6
Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima: 9
Sudjelovanje na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu: 27