Kontakt podaci
Telefon:
|
+385 1 4605 034
|
Telefaks:
|
+385 1 4605 072
|
Email:
|
ncurko@pbf.hr
|
Lokacija:
3. kat, soba 134
Predmeti
Nositelj
Suradnik
Životopis
Školovanje
|
|
ustanova
|
tema
|
godina
|
doktorirala
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
Effect of microoxygenation and enological treatments on polyphenolic and sensory characteristics of Plavac mali wine
|
2013.
|
diplomirala
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
Probavljivost proteina in vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje
|
2007.
|
Zaposlenje
|
|
zvanje
|
ustanova
|
godina
|
|
znanstveni novak-asistent
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
2008.-2014.
|
|
znastveni novak-poslijedoktorand
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
2014.-2016.
|
|
docent
|
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
2016.-
|
Usavršavanje
|
|
ustanova
|
mjesto
|
godina
|
|
Université de Bordeaux, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin, Unité de recherche Oenologie
|
Bordeaux, Francuska
|
2010.-2012.
|
|
Université de Boredeaux, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin, Unité de recherche Oenologie
|
Bordeaux, Francuska
|
2014.
|
Nagrade, priznanja, odličja
- Nagrada Biotehničke zaklade Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za 2013. godinu
- Stipendija Francuske Vlade za 2010./2011. godinu
- Stipendija Hrvatske zaklade za znanost za 2010./2011. godinu