Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 128 |
Telefaks: | + 385 1 4605 072 |
Email: | dbursac@pbf.hr |
Lokacija: 3. kat; soba 133
Prema dogovoru.
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet | Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza | 2002 |
doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet | Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode | 2010 |
habilitirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet | Stabilnost antocijana tijekom prerade | 2016 |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
stručni suradnik | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća | 2003 |
asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća | 2005 |
viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća | 2010 |
docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća | 2016 |
izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća | 2019 |
Usavršavanje | ||
ustanova | mjesto | godina |
Institut Supérieur des Sciences Agronomiques, Agro-Alimentaires, Horticoles et du Paysage (Agrocampus Ouest) | Angers, Francuska | 2008 |
Priznanja, nagrade, odličja:
Urednik knjiga i znanstvenih časopisa:
Član uređivačkih odbora znanstvenih časopisa:
Vanjske poveznice: