Popis obaveznih i izbornih predmeta s brojem sati aktivne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova.
Godina/ Sem. |
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|---|
1. / I | Higijena i sanitacija | 3 | 32 |
Sustavi osiguranja kvalitete | 3 | 35 | |
Principi biotehnološke proizvodnje hrane | 5 | 60 | |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 5 | 65 | |
Pakiranje hrane | 4 | 40 | |
Izborni predmet, skupina A1 | 10 | ||
Ukupno | 30 | ||
1. / II | Tehnološko projektiranje | 5 | 60 |
Vođenje procesa prehrambene industrije | 4 | 45 | |
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane | 5 | 60 | |
Izborni predmeti, skupina A2 | 10 | ||
Izborni predmeti, skupina B2 | 6 | ||
Ukupno | 30 | ||
Godina/ Sem. |
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|---|
2. / III | Nova hrana | 5 | 60 |
Toksikologija hrane | 3 | 35 | |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 3 | 35 | |
Izborni predmeti, skupina B1 | 9 | ||
Uvod u diplomski rad | 5 | ||
Stručna praksa | 5 | ||
Ukupno | 30 | ||
2. / IV | Menadžment | 5 | 60 |
Izborni predmeti, skupina B2 | 5 | ||
Diplomski rad | 20 | ||
Ukupno | 30 |
Izborni predmeti skupine A1:
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Kemija i tehnologija žitarica | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija voća i povrća | 10 | 123 |
Kemija i tehnologija vina | 10 | 125 |
Izborni predmeti skupine A2:
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Kemija i tehnologija ulja i masti | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 10 | 125 |
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 10 | 120 |
Izborni predmeti skupine B1*:
Izborni predmeti skupine B2*:
* U izborne predmete skupine B ulaze svi obavezni predmeti sa svih predloženih studija, izborni predmeti iz skupine A i gore predloženi predmeti skupine B.